داشتن دندانهای زیبا میتواند نقش تاثیرگذاری در چهرهی شما داشته باشد اما ممکن است به هر دلیلی نیاز به کشیدن دندان داشته باشید در این صورت میتوانید از ایمپلنت دندان به صورت فوری یا ایمپلنت فوری که یک روش کاشت دندان بلافاصله پس از کشیدن دندان است استفاده نمایید تا طرح لبخند شما مجدداً زیبایی خود را بازیابد.
برخی افراد به دلایلی دندان های دائمی خود را از دست می دهند و یا دچار آسیب شدید می شوند. در چنین شرایطی دندانپزشک از ایمپلنت فوری برای پر کردن یا پوشاندن دندان آسیب دیده استفاده می کنند. این ایمپلنت همانند ایمپلنت های سنتی جایگذاری می شوند و سپس تاج دندانی روی آن قرار می گیرد. از نظر ظاهری و عملکرد ایمپلنت فوری شبیه ایمپلنت های سنتی است با این وجود همه افراد به دلایلی از این روش استفاده نمی کنند.
در این مقاله شما را با ایمپلنت فوری یا ایمپلنت یک روزه، فواید آن و اینکه برای چه افرادی مناسب است بیشتر آشنا خواهیم کرد.
تیم پزشکان مجرب ما از جمله متخصصان دارای مجوز برای برآورده کردن انتظارات شما همکاری نزدیکی با هم خواهند داشت.
ایمپلنت فوری چیست؟
همانطور که می دانید استفاده از ایمپلنت همانند سایر روش های زیبایی مثل کامپوزیت دندان بوده و در واقع اقدام درمانی به شمار نمی آید. بلکه افراد بنا به دلایلی با از دست دادن دندان خود سعی می کنند با این روش فضای خالی را پر کنند تا از آسیب به دندان های مجاور پیشگیری کنند. البته از آنجا که ایمپلنت طی سال های گذشته روندی طولانی مدت بود، ترجیحا از بریج های دندانی یا دندان مصنوعی استفاده می کردند. اما این روش ها به صورت موقت بود. علاوه بر اینکه این روش ها به دلیل تحرک و درآوردن این پروتزها احساس ناخوشایندی داشت. ایمپلنت تحولی عظیم بود چرا که فرد می توانست با استفاده از آن برای طولانی مدت بدون تحمل سختی زیاد، دندان از دست رفته خود را جایگزین کند.
در گذشته افراد به روش عادی و مرسوم از ایمپلنت استفاده می کردند و از زمان جایگذاری ایمپلنت تا قرار دادن تاج دندان چند ماه طول می کشید اما امروزه از روش ایمپلنت فوری برای جبران دندان از دست رفته استفاده می کنند.
علاوه بر ایمپلنت های فوری و سنتی نوعی دیگر از نیز وجود دارد به نام ایمپلنت دیجیتال که بنا به شرایط فرد دندانپزشک پیشنهاد آن را به بیمار می دهد.
ایمپلنت یک روزه یا جایگذاری فوری روشی است که در آن ایمپلنت و دندان جایگزین به طور همزمان جایگذاری میشوند، نه اینکه بین مرحلهی اول و دوم سه تا شش ماه فاصله باشد (مثل ایمپلنت معمولی).
برای بیمارانی که دندانشان شکسته است یا در شرف از دست دادن دندان هستند، قراردادن ایمپلنت به صورت فوری گزینهی مناسبی برای جایگزینی دندان است. میدانیم که هیچکس نمیخواهد بدون دندان باشد و ایمپلنتهای فوری یک راه حل سریع، مقرون به صرفه و با دوام ارائه میدهند.
ایمپلنت فوری برای من مناسب است؟
تنها بیمارانی اقدام به درمان ایمپلنت فوری خواهند کرد که دچار تراکم کافی استخوان فک و دیگر بیماریهای خطرزا باشند که این بیماریها شامل عفونت خواهد بود. با این حال با انجام پیوند استخوان میتوانند نسبت به تراکم کم استخوان درمان لازم را انجام دهند.
در صورتی که میخواهید نسبت به درمان ایمپلنت یک روز اطمینان بیشتری حاصل نمائید می توانید با پزشکان مجرب دندانپزشکی دکتر بنیانیان مشورت کرده و پس از ارزیابی و معاینه اولیه درمان شما انجام خواهد شد.
یکی از اصلی ترین مزایای انجام ایمپلنت فوری آن است که طول دوره درمان کمتر می شود و انتخاب بسیار خوبی برای بیمارانی است که زمان کافی برای انجام مراحل طولانی ندارند و یا قصد ندارند بدون دندان برای مدت طولانی را بگذرانند.
آیا ایمپلنت فوری خوب است؟
برخی این سوال در ذهنشان وجود دارد که آیا ایمپلنت یک روزه خوب است؟ طبیعتا انجام ایمپلنت از هر نوعی بهتر از وجود فضای خالی دندان است. چرا که عدم درمان دندان از دست رفته به مرور باعث تحلیل رفتن استخوان فک و در نهایت آسیب به دندان های مجاور می شود. روش های درمانی دیگر مثل استفاده از بریج دندان یا دندان مصنوعی نیز برای برخی افراد خوشایند نیست. در صورتی که فرد مشکل جدی در دهان و دندان و سلامت کلی نداشته باشد و متخصص این روش درمانی را برای فرد تجویز کند انجام آن خوب است.
با این وجود به دلیل طولانی بودن و ماندگاری بالای عمر ایمپلنت های فوری استفاده از این روش بسیار کارآمد و مفید است.
جایگذاری ایمپلنت یک روزه چیست؟
جایگذاری ایمپلنت یک روزه یا فوری زمانی انجام میشود که ایمپلنت همزمان با کشیدن دندان طبیعی صورت میگیرد. شولته وهایمکه در سال ۱۹۷۶ جایگذاری ایمپلنت در حفرههای تازه را برای اولین بار گزارش دادند و اصطلاحاً آن را «ایمپلنت فوری» نامیدند. در طی سالها مطالعات زیادی انجام شده است که از میزان دوام بالای ایمپلنتهای فوری خبر میدهند. توصیههای تخصصی منتشر شده برای جایگذاری تک ایمپلنت پس از کنفرانس اجماع بنیاد توانبخشی دهان (FOR) از ۷ تا ۸ اکتبر سال ۲۰۱۵ بیان کردند که انتخاب دقیق بیمار، برنامه ریزی مناسب برای درمان و جایگذاری دقیق ایمپلنت برای بدست آوردن نتایج قابل پیش بینی و زیبایی ضروریاند.
مزایای ایمپلنت فوری برای بیمار و پزشک
بارگذاری فوری و کاشت دندان فوری مزیت های مختلفی برای بیمار خواهد داشت.
جایگذاری ایمپلنت به صورت فوری و provisionalization با قابلیت پیشبینی خوبی در طبابت مورد استفاده قرار گرفتهاند. بارگذاری فوری درواقع نیاز به مداخلهی جراحی و روشهای پیچیدهی پیوند استخوان را کاهش میدهد که در غیر این صورت ممکن است برای ترمیم برآمدگیهای جذب شده مورد نیاز باشد.
با همکاری نزدیک جراح دهان، دندانپزشک و تکنسین آزمایشگاه، جایگذاری ایمپلنت بهصورت فوری و بارگذاری فوری میتواند یک پیشنهاد منحصربه فرد (USP) ارائه دهد. این کار میتواند بخشی جدایی ناپذیر از استراتژی بازاریابی را تشکیل دهد زیرا تضمین میکند که این عملیات دندانپزشکی از جذابیت بیشتری نسبت به عملیات دیگر در مجاورت محلی یا حتی دورتر برخوردار است.
انجام ایمپلنت به صورت فوری مزیت هایی دارد از جمله اینکه:
قرار دادن ایمپلنت در مدت کوتاه تری انجام می شود: در روش سنتی ایمپلنت روشی چند مرحله ای و طولانی مدت بود. اما در این روش فرد در یک جلسه میتواند فضای خالی دندان را پر کند.
سرعت عمل در انجام ایمپلنت: علاوه بر کوتاه شدن دوره درمان، فرد می تواند یک روزه دندان جایگزین را قرار داده و درگیر رفت و آمدهای مکرر به دندان پزشکی نشود. علاوه براین امکان برگشتن فرد به زندگی عادی برای خورد و خوراک نیز کوتاه می شود.
تسریع در ایجاد شکل ظاهری دندان ها: حفظ زیبایی دندان ها برای بسیاری از افراد مهم است. انجام ایمپلنت های فوری می تواند فرد را بدون نگرانی از جای خالی دندان، به شکل قبلی و حتی زیباتر از قبل برگردد. علاوه بر اینکه در محل کاشت نیاز به بریدن لثه وجود ندارد و پایه های ایمپلنت به محض کشیدن دندان جایگذاری می شود.
در صورتی که فرد احساس کند دندان ایمپلنتی رنگی روشن تر از سایر دندان داشت می توان با روش های مختلف اقدام به سفید کردن دندان کرد. در این صورت شکل ظاهری همه دندان ها یکسان می شود. بلیچینگ دندان یکی از روش هایی است که می تواند همه دندان ها را سفید و زیبا کند.
بهبود دائمی طرح لبخند فرد: در زمانی که فرد دندان خود را از دست داده فرد در زمان خندیدن به دلیل جای خالی دندان اعتماد به نفس خود را از دست می دهد. با قرار دادن ایمپلنت این فضای خالی به زیبایی پر می شود و فرد تا سال های متمادی بابت این موضوع خیالی آسوده دارد.
از دیگر مزیت های این نوع ایمپلنت می توان به اختصار به موارد زیر اشاره کرد:
- بازیابی کانتورینگ صورت
- کاهش چین و چروک های ناشی از جای خالی دندان ها روی پوست صورت
- رفع حساسیت دندان ها به سرما و گرما
- سازگاری بهتر لثه ها با تاج دندان
- عدم نیاز به پیوند استخوان
- عوارض کمتر نسبت به ایمپلنت سنتی
- هزینه کمتر از نوع ایمپلنت های سنتی
مراحل ایمپلنت فوری دندان
در صورتی که فرد خواستار کاشت ایمپلنت های فوری باشد لازم است مراحلی طی شود که الزاما این مراحل شاید یک روزه انجام نشود و تا دو جلسه هم به طول بینجامد. اگرچه در مقایسه با نوع سنتی قطعا سریع تر و در زمان کوتاه تری انجام می شود.
اما به طور کلی مراحل ایمپلنت فوری به شرح زیر است:
- انجام تست های تشخیصی اعم از عکس برداری از دهان و دندان
- اسکن دندان ها
- بررسی اسکن توسط دندانپزشک و برنامه ریزی برای انجام کاشت ایمپلنت
- بی حسی لثه یا بیهوشی فرد برای انجام عمل
- قرار دادن پایه های ایمپلنت در فک
- قرار دادن تاج موقت روی پایه ها
پس از بهبود محل کاشت پایه ها تاج دائمی روی پایه ها قرار داده می شود. نکته مهمی که درباره برخی افراد وجود دارد نیاز فرد به مرحله استخوان سازی است که تقریبا پروسه ازی زمان بر محسوب می شود و عمدتا همین موضوع فرد را از انجام ایمپلنت منصرف می کند. به طور کلی با وجود طولانی بودن فرایند پیوند استخوان، در مورد ایمپلنت های فوری حدودا دوره درمان ۱ ماه پس از جراحی استخوان سازی به طول می انجامد. تا پس از بهبود محل عمل، پروسه کاشت ایمپلنت انجام شود.
معایب ایمپلنت فوری دندان
مهمترین مشکلی که درباره کاشت ایمپلنت های فوری وجود دارد غالبا مربوط به پروسه استخوان سازی است که ایمپلنت را روی آن قرار دهند. با این موجود این نوع ایمپلنت معایب دیگری نیز به همراه دارد از جمله اینکه:
- تغییر در پیوند استخوان باعث اختلال در روند کاشت ایمپلنت های فوری می شود
- قرار گیری ایمپلنت تنها با یک روش خاص است در غیر این صورت خطر حرکت کاشت پروتز دندان که تحت قالب ایمپلنت است، وجود دارد.
- پروسه استخوان سازی برای قرار دادن ایمپلنت بسیار حساس است و اگر فرد صبور نباشد ممکن است تمام تلاش ها بی نتیجه بماند.
- محدودیت غذایی فرد به دلیل حساس بودن روند استخوان سازی، که در این مدت رژیم غذایی فرد تا زمان بهبود باید نرم باشد.
- در این روش در صورت بی توجهی به توصیه های متخصص ممکن است خطر عفونت فرد را تهدید کند.
شرایط ایمپلنت فوری دندان
اگر فردی قصد انجام ایمپلنت فوری داشته باشد لازم است حائز شرایطی باشد. در این صورت بنا به تشخیص متخصص می تواند اقدام به کاشت کند. از مهمترین شرایطی که فرد برای کاشت این نوع ایمپلنت باید دارا باشد عبارت است از:
- اصلاح فوری زیبایی دندان ها به دلیل از دست دادن یک یا چند دندان
- تراکم استخوانی مناسب برای کاشت ایمپلنت های فوری
- سلامت کامل بافت دهان و دندان
- عدم وجود مشکل در لثه ها
- مراقبت مداوم از دندان ها
- عدم مصرف داروهای مختل کننده روند بهبود رشد استخوان
- روش جایگزین بریج یا دندان های مصنوعی
- عدم مصرف دخانیات
- نداشتن عادت دندان قروچه
- عدم تحلیل استخوان فک در فرد
تفاوت ایمپلنت فوری با عادی
همانطور که از نام ایمپلنت های یک روزه یا فوری مشخص است، انجام این نوع ایمپلنت با انواع عادی یا سنتی متفاوت است. و این تفاوت نیز مشخصا به کوتاه تر بودن دوره درمان بر می گردد. در روش های عادی کاشت ایمپلنت غالبا جراحی سینوس لیفت یا پیوند استخوان در فک بالا انجام می شود. چرا که گاهی استخوان این فک باریک بود و امکان کاشت ایمپلنت وجود ندارد. در نوع ایمپلنت های فوری نیز گاهی این عمل ضرورت دارد. اما روند درمان برای کاشت ایمپلنت به مراتب کوتاه تر است. برخی براین تصور هستند که منظور از ایمپلنت های فوری روکش دندان است. در حالی که این تصور اشتباه بوده و ایمپلنت های فوری عملکردی مشابه ایمپلنت های سنتی دارند.
اما به طور کلی می توان برای تفاوت دو نوع ایمپلنت فوری و عادی به موارد زیر اشاره کرد:
- طولانی تر بودن دوره درمان ایمپلنت عادی نسبت
- مراجعه چند باره به متخصص در کاشت ایمپلنت های عادری
- کاشت ایمپلنت های عادی نیازمند انجام اقدامات اولیه اعم از کشیدن دندان، پیوند یا ساخت استخوان و…
- قالبگیری طولانی مدت در ایمپلنت عادی
- ترمیم نهایی تاج دندانی روی ایمپلنت عادی
همه این موارد در کاشت ایمپلنت عادی می تواند فرد را گاهی بین ۴ ماه تا یکسال درگیر کند. این در حالی است که در کاشت ایمپلنت نوع فوری این دوره درمانی گاهی طی کمتر از ۲۴ ساعت انجام می شود.
عوارض ایمپلنت فوری
انجام ایمپلنت های یک روزه می توانند مانند سایر اقدامات درمانی و زیبایی دندان همراه با عوارضی باشد که پیش از انجام آن، متخصص لازم است به طور کامل فرد را در جریان آن قرار دهد. از مهمترین عوارضی که می تواند به دلیل انجام کاشت این نوع ایمپلنت به همراه داشته باشد عبارت است از:
لق شدن و جابجایی ایمپلنت: برای پیشگیری از این موضوع برای انجام ایمپلنت حتما باید به فرد متخصص و با تجربه مراجعه کنید. این موضوع هم بر کیفیت دوره درمان تاثیر دارد و هم مانع تحمیل هزینه های اضافی برای فرد بیمار می شود.
عدم اتصال و جوش خوردگی پایه ایمپلنت به استخوان فک: این موضوع نیز یکی دیگر از عوارض کاشت این نوع ایمپلنت ها به شمار می آید. بنابراین فرد متخصص باید با ظرافت و دقت زیادی استخوان فک را بررسی و در صورت محکم بودن آن اقدام به کاشت ایمپلنت کند.
بروز عوارض معمولی پس از عمل: درد و بروز عفونت می تواند پس از هر عمل جراحی رخ دهد و ایمپلنت نیز از این موضوع مستثنی نیست. گاهی نیز خراب شدن ایمپلنت را نیز به همراه دارد. علاوه براینکه در ایمپلنت های یک روزه جابجایی پروتز نیز می تواند رخ دهد و همه این موارد به عنوان عوارض عمل جای نگرانی ندارد.
شکستگی تاج دندان: اگر فشار بیش از حد به تاج دندان روی ایمپلنت وارد شود می تواند باعث اسیب و شکستگی تاج شود.
خراب شدن و آسیب به ایمپلنت: در صورتی که ایمپلنت کاشته شده با استخوان فک پیوند نخورد امکان خراب شدن ایمپلنت را به همراه دارد. برای پیشگیری از این موضوع لازم است بیمار نکات و توصیه های روند درمان را به طور کامل و بدون سهل انگاری انجام دهد.
بروز عفونت: از شایع ترین عوارض هر عملی می تواند بروز عفونت باشد. این عفونت بیشتر لثه و محل کاشت را درگیر می کند. از همین رو لازم است مراقبت های لازم پس از عمل تا زمان تکمیل دوره درمان به طور کامل انجام شود.
اهمیت انتخاب سیستم ایمپلنت مناسب
برای تضمین نمودن موفقیت طولانی مدت درمان و قابل پیش بینی بودن آن بایستی از یک ایمپلنت دندانی استفاده کرد که از لحاظ بالینی کاملا اثبات شده و به صورت کامل بررسی شده است. این کار ایمپلنت را قادر میسازد تا به ثبات اولیهی بالایی که برای جایگذاری فوری و بارگذاری فوری لازم است برسد، حتی در شرایطی که ممکن است چالش برانگیز باشد – مانند استخوان نرم یا حفرههای استخراج دندان.
قیمت ایمپلنت فوری
انجام ایمپلنت یک روزه نسبت به نوع سنتی کم هزینه تر است با این وجود قیمت و هزینه ای که بابت کاشت ایمپلنت انجام می شود به موارد متعددی از جمله هزینه پایه ایمپلنت، برند ایمپلنت مورد نظر، پروتز دندانی، دستمزد دندانپزشک و تعداد ایمپلنت هایی دارد که کاشته می شود، بستگی دارد. در صورتی که دندانپزشکی که اقدام به کاشت ایمپلنت شما می کند از تبحر و تجربه کافی برخوردار نباشد متحمل هزینه های جانبی دیگری مثل تعویض پایه های ایمپلنت یک روزه و… نشوید.
آیا احتمال عدم موفقیت درمان وجود دارد؟
انجام درمان کاشت ایمپلنت برای برخی افراد به طور کلی از قبل احتمال موفقیت آن بسیار کم ارزیابی می شود از همین رو متخصص این افراد را از انجام این نوع درمان منع می کند. به طور مثال افراد سیگاری، کسانی که دارای بیماری های زمینه ای مثل دیابت کنترل نشده دارند، پوکی استخوان، بیماران نقص سیستم ایمنی، کسانی که داروهای خاص مصرف می کنند و نیز کسانی که باید رادیوتراپی در ناحیه سرو گردن انجام می دهند، انجام عمل کاشت ایمپلنت برای آن ها موثر نیست و موفقیت آن نزدیک به صفر است. البته پیش از انجام کاشت ایمپلنت متخصص معاینات و آزمایشات و عکسبرداری های مختلفی را برای تصمیم گیری نهایی در نظر می گیرد. در نهایت اگر فرد از سلامت دهان و دندان کافی برخوردار بود اقدام به انجام عمل می کند.
نمونهی بالینی: جایگذاری تکدندان قدامی با فانکشن فوری
مراقبتهای لازم بعد از انجام ایمپلنت فوری
در صورتی که فرد اقدام به کاشت ایمپلنت از هر نوعی کرد، لازم است مراقبت هایی را تا زمان بهبودی کامل و اتمام دوره درمان انجام دهد. رعایت مراقبت های لازم بعد از انجام ایمپلنت می تواند تا حد زیادی از بروز عوارض ناخوشایند اعم از عفونت یا جابجایی پایه ایمپلنت و… پیشگیری کند. مراقبت های پس از ایمپلنت به دو دسته ۴۸ ساعت اول، روزهای سوم و چهارم پس از عمل و مراقبت های بلند مدت تقسیم می شود.
مهمترین نکات مراقبتی در ۴۸ ساعت نخست:
- عدم جابجایی و خروج پانسمان
- تعویض پانسمان در صورت بروز خونریزی هر نیم ساعت
- عدم تحریک محل ایمپلنت با زبان
- عدم نگرانی از ترشح خونابه در ۴۸ ساعت اول
- عدم شستشوی دهان تا ۸ ساعت پس از عمل
- قرار دادن کیسه یخ روی صورت در قسمت کاشت ایمپلنت
- استفاده از مسکن های تجویز شده توسط متخصص
- مسواک نکردن محل عمل
- مصرف غذاهای با دمای معمولی
- عدم مصرف دخانیات و مشروبات الکلی
- استفاده از دهانشویه
مراقبت های روزهای سوم و چهارم:
- عدم مصرف نوشابه های گازدار، دخانیات و مشروبات الکلی
- عدم بروز تب به دلیل عفونت
- عدم حساسیت دارویی
- استفاده از کمپرس گرم برای پیشگیری از تورم صورت
- رعایت بهداشت دهان و دندان
مراقبت های بلند مدت:
- رعایت بهداشت دهان و دندان (استفاده از مسواک مخصوص ایمپلنت و نیز نخ دندان)
- قرقره
- آب نمک
- معاینات دوره ای برای اطمینان از سلامت ایمپلنت
- استفاده از دهانشویه
سوالات متداول
در طی و بعد از یک عمل کاشت فوری چه انتظاری باید داشته باشم؟
ایمپلنتهای فوری پس از کشیدن یک یا چند دندان آسیب دیده جایگذاری میشوند. میتوان آنها را روی صندلی دندانپزشکی یا بیمارستان انجام داد و تفاوت این دو سناریو در جلسهی مشاورهی اولیه با شما در میان گذاشته خواهد شد.
ممکن است بعد از بهبودی ناحیهی مورد نظر دچار تورم موضعی شوید و چند روز احساس ناراحتی کنید. این بخش طبیعی از روند بهبودی است و در صورت نیاز میتوان داروی مسکن را تجویز کرد.
چگونه میتوانم از ایمپلنتهای دندانی خود مراقبت کنم؟
ایمپلنتهای دندانی شما دقیقاً مانند دندانهای طبیعی عمل میکنند، بنابراین باید مطمئن شوید که به همان شکل از آنها مراقبت میکنید. ما در Smile Solutions علاقهی زیادی به رعایت بهداشت دهان و دندان داریم. با مسواک زدن صحیح و نخ دندان کشیدن روزانه و همچنین مراجعه به دندانپزشک برای چک آپ شش ماهه میتوانید اطمینان حاصل کنید که دندانهای شما، چه طبیعی و چه ایمپلنت، سالها دوام خواهند داشت.
هزینهی ایمپلنتهای فوری چقدر است؟
هر بیمار برای دریافت ایمپلنتهای فوری در Smile Solutions یک برنامه درمانی منحصر به فرد دریافت میکند که شامل کل هزینههای مربوط به درمان شما خواهد بود. از آنجا که هیچ دو بیماری دارای سطح پیچیدگییکسانی نیستند، هزینهها برای هر بیمار متفاوت خواهد بود.
انجام کاشت ایمپلنت های معمولی برای کدام دندان مناسب است؟
ایمپلنت های معمولی می توانند برای همه دندان ها استفاده شود اما غالبا این روش برای جبران دندان های از دست رفته جلویی به کار می رود.
چه کسی می تواند عمل کاشت ایمپلنت را انجام دهد؟
با توجه به حساسیت و نیز آسیب پذیر بودن ایمپلنت های فوری لازم است الزاما این کار توسط فرد متخصص و مجرب انجام شود. تا از بروز عوارض جانبی غیرعادی و نیز تحمیل هزینه های بیشتر پیشگیری کرد. علاوه براین متخصص با تجربه قادر است با کاشت درست و اصولی ایمپلنت برای شما، مانع از افزایش طول دوره درمان شود.
آیا برای انجام ایمپلنت های یک روزه نیاز به پیوند استخوان یا ساخت استخوان وجود دارد؟
در صورتی که استخوان فک تحلیل رفته باشد و امکان قرار گرفتن پایه های ایمپلنت روی آن نباشد، نیاز به انجام عمل پیوند استخوان ضروری است. با این وجود جای نگرانی وجود ندارد و باز هم طول دوره درمان برای فرد نهایتا بین ۲ تا ۴ ماه به طول می انجامد. در صورتی که نیازی به عمل نباشد، در همان یک جلسه متخصص اقدام به گذاشتن پایه های ایمپلنت می کند.
هزینه کاشت ایمپلنت های یک روزه چقدر است؟
برای کاشت این نوع ایمپلنت لازم است ابتدا توسط متخصص مورد معاینه قرار گیرد. پس از آن با توجه به تعداد ایمپلنت، برند مورد استفاده، نیاز به عمل پیوند استخوان و در نهایت دستمزد دندانپزشک می توان قیمت نهایی را اعلام کرد.
دندانپزشکی دکتر بنیانیان از جمله کلینیک هایی است که با بهره گیری از تجهیزات به روز و نیز متخصصان با تجربه و آماده ارائه خدمات دندانپزشکی به همشهریان تهرانی است. شما می توانید جهت دریافت انواع خدمات اعم از زیبایی، ترمیمی، درمان ریشه، بیماری های لثه، دندان پزشکی کودکان، ایمپلنت و ارتودنسی و… با کارشناسان کلینیک تماس بگیرید و در صورت نیاز به معاینه اقدام به رزرو وقت قبلی کنید.