هزینه عصب کشی دندان

هزینه عصب کشی دندان
۳.۵
(۱۰۹)

یکی از رایج‌ترین روش‌های درمان دندان، زمانی که دچار دندان درد یا پوسیدگی دندان می‌شویم، عصب کشی است. طبیعتا در فرایند درمان این سوال برای ما به وجود می‌آید که هزینه عصب کشی دندان چقدر است؟ آیا برای هزینه عصب کشی دندان نرخ ثابتی وجود دارد؟ یا چه عواملی در تعیین قیمت این درمان موثر است؟

در ادامه این مطلب قصد داریم به سوالات شما در این مورد پاسخ دهیم.

عصب کشی چیست؟

عصب کشی چیست؟

عصب کشی دندان که به آن درمان ریشه دندان هم گفته می‌شود، زمانی صورت می‌گیرد که حملات پلاک منجر به پوسیدگی و ایجاد حفره در دندان شده و عفونت به پالپ دندان رسیده است. برای جدا کردن عفونت از پالپ دندان که در آن رگ و اعصاب دندان قرار گرفته است، باید دندان عصب کشی شود؛ در غیر این صورت باید آن را کشید.

عمده‌ترین دلیلی که باعث می‌شود نیاز به عصب کشی دندان شود، پوسیدگی دندان است؛ اگر عصب کشی به موقع انجام نشود، در نهایت باید با کشیدن دندان، درد و عفونت را از دهان خارج کرد.

عصب کشی دندان یا درمان ریشه، یک روش درمان دندان است که دقیقا در بافت داخل دندان انجام می شود. در فرایند درمان عصب کشی، اعصاب، رگ های خونی، باکتری‌ها و سموم از دندان خارج می‌شوند و هدف از این کار نجات دادن دندانی است که پالپ آن مرده یا آسیب دیده است. از طرفی این کار به تمیز شدن قسمت داخلی دندان از باکتری‌ها، عفونت و عوامل بیماری زا کمک می‌کند.

مراحل عصب کشی دندان

مراحل عصب کشی دندان

عصب کشی یا درمان ریشه اغلب در ۴ مرحله کلی انجام می‌شود؛ این مراحل با توجه به شرایط بیمار ممکن است دارای تغییراتی جزئی در روند انجام باشند.

مراحل عصب کشی دندان عبارت‌اند از:

۱. برداشتن پوسیدگی‌های دندان و خارج کردن عفونت

در این مرحله از دندان عکس رادیولوژی گرفته می‌شود تا محل آسیب دیدگی دندان دقیقا مشخص شود. سپس با استفاده از داروی بی حسی، دندان بی حس می‌شود تا حین درمان بیمار درد را تجربه نکند. سپس پوسیدگی‌های روی دندان برداشته می‌شود و دندانپزشک عاج دندان را باز می‌کند تا به پالپ دسترسی پیدا کند.

در این مرحله با باز شدن پالپ، عفونت و آلودگی‌هایی که در این قسمت وجود دارد تخلیه می‌شود. همچنین ممکن است پالپ به طور کامل برداشته شود.

۲. تمیز کردن کانال دندان و آماده سازی برای پر کردن

در این مرحله کلیه کانال‌های ریشه که حالا از عفونت و پالپ خالی است، کاملا تمیز و خشک می‌شوند. بنا به صلاحدید دندانپزشک ممکن است کانال دندان بزرگ‌تر شود یا تغییر شکل داده شود؛ این کار به این منظور انجام می‌شود که فرایند پر کردن دندان ساده‌تر انجام شود.

بعد از تخلیه و تمیز کردن کانال دندان، یک دارو در کانال ریخته می‌شود که آن را از هرگونه عفونت و آلودگی باقی مانده پاک می‌کند. در این دوره ممکن است دندان شما موقتا پر شود تا مواد غذایی و بزاق به آن نرسد و آنتی بیوتیک تجویز شود تا عفونت باقی مانده از بین برود.

۳. پر کردن دندان با استفاده از آمالگام

در سومین مرحله، اگر دندان موقتا پر شده باشد، مواد پر کننده دندان برداشته می‌شود و از مواد اصلی برای پر کردن دندان استفاده می‌شود. یکی از اصلی‌ترین مواد مورد استفاده برای پر کردن، آمالگام دندان است که مخلوطی از نقره، مس، جیوه، قلع و روی بوده و اغلب به رنگ نقره‌ای یا سیاه است.

مواد آمالگام دندان با کامپوزیت متفاوت است. بسیاری از افراد کامپوزیت دندان را به آمالگام ترجیح می‌دهند؛ زیرا کامپوزیت سفید رنگ است و ظاهر آن مانند آمالگام تیره نیست؛ از این رو جلوه زیباتری در دهان دارد.

۴. ترمیم دندان با استفاده از روکش دندان

  1. چهارمین و آخرین مرحله درمان عبارت است از ترمیم به کمک قرار دادن روکش دندان برای محافظت از آن. همان طور که می‌دانید، دندان عصب کشی و پر شده بسیار ضعیف است و در صورتی که مراقبت صحیح از آن صورت نگیرد به زودی مجددا دچار آسیب می‌شود. به همین دلیل از روکش دندان برای محافظت از آن استفاده می‌شود. این روکش متناسب با قالب دندان‌های هر فرد ساخته می‌شود .

 چرا باید عصب کشی دندان انجام دهم؟

 چرا باید عصب کشی دندان انجام دهم؟

یک سوال رایج بین افراد این است که چرا باید عصب کشی انجام دهیم؟

معمولا عصب کشی به این دلیل انجام می‌شود که از گسترش عفونت به سایر قسمت‌ها جلوگیری شود و درد دندان نیز متوقف شود. زمانی که شما یک یا چند مورد از شرایط زیر را دارید، لازم است برای عصب کشی اقدام کنید تا از بروز آسیب بیشتر جلوگیری کنید:

  • اگر پالپ آسیب ببیند یا بیمار شود، نمی تواند خود را ترمیم کند و بافت می میرد. در این صورت شما به عصب کشی نیاز دارید.
  • اگر یک حفره عمیق، یا ترک در دندان وجود داشته باشد، باکتری ها می توانند وارد پالپ شوند. در این صورت باکتری‌ها و اسیدی که تولید می‌کنند به ریشه دندان و پالپ رسیده و باعث آسیب دیدگی آن می‌شوند. برای جلوگیری از گسترش آسیب دیدگی ریشه دندان
  • بدون درمان و عصب کشی، عفونت گسترش می یابد. در نهایت دندان لق می شود و نیاز به کشیدن دارد.

برخی از بیماران کشیدن را انتخاب می کنند، به خصوص اگر درد زیادی داشته باشد یا دندان قابل ترمیم نباشد. البته نکته قابل توجه این است که کشیدن دندان ممکن است منجر به کج شدن دندان‌های اطراف شود.

درمان ریشه معمولاً باعث نجات دندان و از بین بردن درد می شود. اگر دندان را نتوان نجات داد، بهترین گزینه بعدی ایمپلنت است. تا حد ممکن باید بر حفظ دندان توجه شود زیرا حفظ دندان طبیعی بهترین گزینه است.

بیمه دندانپزشکی برای عصب کشی

بیمه دندانپزشکی برای عصب کشی

با توجه به این که هزینه دندان پزشکی اغلب بالا است، یکی از سوالات رایج افراد این است که آیا بیمه هزینه‌های دندان پزشکی و عصب کشی دندان را پوشش می‌دهد یا نه؟

در عصب کشی دندان، پر هزینه‌ترین بخش، ترمیم یا روکش دندان است. پس مهم است که بدانیم با بیمه تامین اجتماعی یا سایر انواع بیمه می‌توان بخشی از این هزینه‌ها را کاهش داد خیر.

برای پوشش بیمه هزینه دندانپزشکی، معمولا باید به کلینیک‌هایی مراجعه کنید که با بیمه تامین اجتماعی یا هر شرکت بیمه‌ای که مد نظرتان است، قرارداد داشته باشند.

معمولا بیمه خدمات درمانی هزینه عصب کشی و ترمیم را پوشش نمی‌دهند و به همین دلیل باید از بیمه تکمیلی استفاده کنید.

بیمه تکمیلی و بیمه نیروهای مسلح هزینه‌های دندانپزشکی را تا حد زیادی پوشش می‌دهد.

تعرفه عصب کشی دندان با بیمه

تعرفه عصب کشی دندان با بیمه

هزینه‌های عصب کشی دندان با بیمه معمولا بستگی به نوع بیمه شما دارد؛ درصدی که بیمه نیروهای مسلح از هزینه‌های دندان پزشکی کسر می‌کند در بسیاری از موارد با درصد کسر شده توسط بیمه تکمیلی متفاوت است.

به همین دلیل باید نوع بیمه خود را بررسی کرده و با توجه به آن، درصد کاهش هزینه را از لیست راهنمای خدمات آن مشاهده و حساب کنید. هر بیمه تکمیلی معمولا دارای لیستی است که شرح می‌دهد در هر یک از خدمات چه مقداری از هزینه را کم می‌کند.

هزینه عصب کشی و روکش دندان

هزینه عصب کشی و روکش دندان

در شرایطی که ریشه یا پالپ دندان دچار آسیب شود انجام درمان هایی مثل عصب کشی ضروری است. این درمان راهکاری برای حفظ دندان های فرد است.

از آنجا که روش درمان عصب کشی و پس از آن قرار دادن روکش دندان تاثیر مستقیم بر هزینه های درمان دارد از همین رو پیش از انجام درمان می توانید در این مورد از کلینیک دندان پزشکی درباره هزینه های درمانی عصب کشی بپرسید.

اما مهمترین عواملی که بر هزینه عصب کشی دندان تاثیر دارد عبارت است از:

  •       ماده مورد استفاده برای پر کردن دندان پس از عصب کشی (آمالگام یا کامپوزیت)
  •       جنس روکش استفاده شده برای دندان
  •       نوع و محل قرار گیری دندان
  •       میزان پوسیدگی و آسیب دندان

همچنین در تعیین قیمت روکش جنس آن بسیار تاثیرگذار است.

قیمت عصب کشی و پر کردن دندان

قیمت عصب کشی و پر کردن دندان

با توجه به اینکه درمان عصب کشی هر دندان متفاوت است از همین رو نمی توان برای آن قیمت مشخصی بیان کرد. مجموعه ای از عوامل در کنار یکدیگر در نهایت تعیین کننده قیمت عصب کشی است. عواملی مثل نوع دندانی که عصب کشی می شود. تعداد کانال های دندان تحت درمان عصب کشی، میزان پیشرفت پوسیدگی دندان، مواد ترمیمی مورد استفاده برای پر کردن دندان، هزینه دندان پزشک برای ویزیت با توجه به تخصص دندانپزشک، هزینه های جانبی مثل تصویربرداری و…. همگی در تعیین قیمت نهایی تاثیر دارند.

قیمت ترمیم دندان عصب کشی شده

نکته مهمی که برای دندان عصب کشی شده باید در نظر گرفته شود تقویت دندان پس از عصب کشی است. در شرایطی که این موضوع نادیده گرفته شود در نهایت می‌تواند علاوه بر از دست دادن دندان منجر به تحمیل هزینه اضافی به فرد نیز شود. از همین رو همواره تاکید بر این است که باید برای درمان به متخصص متبحر و با تجربه مراجعه شود.

انجام عصب کشی به دلیل برداشتن حجم زیادی از بافت دندان برای دسترسی بیشتر به دندان ها باعث  ضعیف شدن آن و از دست رفتن عصب ها و درمان عمیق ریشه ها می شود. از همین رو لازم است پس از عصب کشی، درمان های ترمیمی مثل روکش، بریج یا پر کردن دندان انجام شود تا عمر دندان افزایش پیدا کند و سلامت آن حفظ شود. قیمت ترمیم دندان عصب کشی شده با هر کدام از این راه ها بستگی به جنس مواد، ویزیت دندانپزشک، نوع دندان و … متفاوت است و هزینه نهایی را می توان تنها پس از مراجعه و  مشاوره از پزشک دریافت.

عوامل موثر بر قیمت درمان ریشه دندان

عوامل موثر بر قیمت درمان ریشه دندان

با توجه به اینکه درمان ریشه هر دندان متفاوت است طبیعتا این موضوع بر قیمت دندان ریشه نیز تاثیرگذار است.  اما اگر در مجموع عوامل موثر بر قیمت درمان ریشه دندان عبارتند از:

  • جنس مواد مورد استفاده در درمان
  • موقعیت جغرافیایی کلینیک دندان پزشکی
  • هزینه دستمزد دندانپزشک با توجه به تخصص
  • نوع دندان تحت درمان
  • میزان آسیب به دندان

عصب کشی دندان (بدون پر کردن) قیمت ۱۴۰۱

تخصصی (ریال) عادی (ریال) شرح خدمات ردیف
۱۲.۰۰۰.۰۰۰ ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ درمان ریشه یک کاناله ۱
۱۷.۰۰۰.۰۰۰ ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ درمان ۲ یک کاناله ۲
۲۲.۰۰۰.۰۰۰ ۲۰.۰۰۰.۰۰۰ درمان ۳ یک کاناله ۳
۲۷.۰۰۰.۰۰۰ ۲۵.۰۰۰.۰۰۰ درمان ۴ یک کاناله ۴
۱۷.۰۰۰.۰۰۰ ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ درمان ریشه یک کاناله دندان ۷ و ۸ ۵
۲۲.۰۰۰.۰۰۰ ۲۰.۰۰۰.۰۰۰ درمان ریشه ۲ کاناله دندان ۷ و ۸ ۶
۲۷.۰۰۰.۰۰۰ ۲۵.۰۰۰.۰۰۰ درمان ریشه ۳ کاناله دندان ۷ و ۸ ۷
۳۲.۰۰۰.۰۰۰ ۳۰.۰۰۰.۰۰۰ درمان ریشه ۴ کاناله دندان ۷ و ۸ ۸
۱۵.۰۰۰.۰۰۰ درمان مجدد ریشه یک کاناله ۹
۲۰.۰۰۰.۰۰۰ درمان مجدد ریشه ۲ کاناله ۱۰
۲۵.۰۰۰.۰۰۰ درمان مجدد ریشه ۳ کاناله ۱۱
۳۰.۰۰۰.۰۰۰ درمان مجدد ریشه ۴ کاناله ۱۲
۲۰.۰۰۰.۰۰۰ درمان مجدد ریشه یک کاناله دندان ۷ و ۸ ۱۳
۲۵.۰۰۰.۰۰۰ درمان مجدد ریشه ۲ کاناله دندان ۷ و ۸ ۱۴
۳۰.۰۰۰.۰۰۰ درمان مجدد ریشه ۳ کاناله دندان ۷ و ۸ ۱۵
۳۵.۰۰۰.۰۰۰ درمان مجدد ریشه ۴ کاناله دندان ۷ و ۸ ۱۶

عصب کشی دندان جلویی

عصب کشی دندان جلویی

اگرچه تصور عموم مردم بر این است که عصب کشی راه درمانی برای دندان‌های عقبی است اما بروز مشکل در پالپ دندان‌های جلویی نیز می تواند در نهایت منجر به عصب کشی این دندان ها نیز شود. البته خبر خوب این است که عصب کشی دندان های جلویی به دلیل پالپ کمتر راحت تر از دندان های دیگر است.

در عصب کشی دندان های جلویی پس از کنترل عکس رادیوگرافی دندان پزشک درمان عصب کشی را با تزریق داروی بی حسی شروع می کند. پس از تکمیل درمان ریشه و برداشتن بافت های آسیب دیده با آمالگام یا کامپوزیت دندان ها پر می شود. عمدتا دندانپزشک پس از عصب کشی برای گذاشتن روکش توصیه می کنند تا طول عمر دندان افزایش پیدا کند.

عصب کشی دندان شیری

عصب کشی دندان شیری

برخی کودکان در همان سنین کم که هنوز دندان های شیری آن ها نیفتاده دچار پوسیدگی شدید دندان می شوند. برخلاف تصور عامه که به دلیل شیری بودن دندان ها درمان و حفظ آن ها ضروری نیست، اما این بی توجهی می تواند در آینده سلامت دهان و دندان کودک را با آسیب های سنگین و گاهی جبران ناپذیر مواجه کند.

توجه به سلامت دندان های شیری کودکان می تواند در آینده بر قدرت تکلم و تلفظ حروف، زیبایی چهره کودک، اعتماد به نفس وی، کامل شدن رشد فک، ایجاد ریشه سالم دندان های دائمی و…. تاثیر بسزایی داشته باشد. نکته مهمی که والدین باید به آن توجه کنند حفظ سلامت و بهداشت دهان و دندان از همان سنین کم است. در صورت مشاهده نخستین علائم پوسیدگی لازم است برای درمان به سرعت اقدام شود.

در صورت بروز پوسیدگی دندان و تشخیص آن توسط دندانپزشک اقدامات درمانی برای آن انجام می شود. یکی از راه های درمانی حفظ دندان های شیری عصب کشی دندان های شیری است.

راهکارهای کاهش هزینه عصب کشی دندان

راهکارهای کاهش هزینه عصب کشی دندان

مهمترین نکته در کاهش هزینه های دندان پزشکی به ویژه عصب کشی با اقدامات پیشگیرانه و  رعایت بهداشت دهان و دندان ارتباط مستقیم دارد. استفاده روزانه از مسواک، دهانشویه و نخ دندان، رژیم غذایی سالم، معاینه های منظم و  مواردی از این قبیل بهترین و کم هزینه ترین راه ها برای حفظ سلامت دندان ها و متعاقب آن کاهش هزینه های دندان پزشکی است.

در صورتی که با وجود همه اقدامات دندان ها نیازمند درمان عصب کشی شدند، باید به سرعت با بروز نخستین علائم مثل حساسیت دندان ها به دمای سرد و گرم غذا و مواردی از این دست به دندانپزشک مراجعه کنید. درمان‌های اولیه می تواند در کاهش هزینه عصب کشی دندان موثر باشد. علاوه بر آن پوشش بیمه ای یا بیمه های تکمیلی نیز می توانند تا حد زیادی هزینه های عصب کشی را کاهش دهند.

علت تفاوت قیمت در هزینه عصب کشی دندان چیست؟

علت تفاوت قیمت در هزینه عصب کشی دندان چیست؟

با توجه به توضیحات گفته شده آنچه می تواند در هزینه های عصب کشی دندان تفاوت ایجاد کند بیشتر معطوف به میزان و حجم آسیب دیدگی دندان تحت درمان، هزینه های دستمزد متخصص، موقعیت جغرافیایی کلینیک دندانپزشکی، مواد مورد استفاده برای درمان دندان، نوع دندان است.

در چنین شرایطی اگر برای شما هزینه های درمان اهمیت دارد حتما قبل از اقدام به درمان در زمان مراجعه و پس از انجام معاینات اولیه هزینه های درمانی را جویا شوید.

تفاوت ماده آمالگام و کامپوزیت برای پر کردن دندان

تفاوت ماده آمالگام و کامپوزیت برای پر کردن دندان

آمالگام و کامپوزیت هر دو ماده ای هستند که برای پرکردن دندان های ترمیم شده استفاده می شود. اما به راستی تفاوت این دو ماده به جز رنگ در چه چیزی است؟

همانطور که می دانید آمالگام ماده ای نقره ای رنگ است که متشکل از ترکیبی از فلزات مثل نقره، قلع، مس و…  است. برای بسیاری از افراد این تفاوت رنگ احساس خوشایندی ندارد، از همین رو از دندان پزشک خود می خواهند از ماده ای همرنگ دندان استفاده کنند، که این ماده کامپوزیت نام دارد.

برخی نیز با وجود این تفاوت رنگ اما معتقدند آمالگام مزایای بیشتری نسبت به کامپوزیت دارد از جمله مهمترین مزایای آمالگام:

  • ماندگاری بیشتر
  • هزینه کمتر
  • مقاومت و استحکام بیشتر

با این وجود برخی مزیت‌های کامپوزیت را قابل قبول‌تر می‌دانند. این افراد معتقدند مزیت های کامپوزیت در برابر آمالگام عبارت است از:

  • همرنگ بودن با دندان ها و حفظ زیبایی ظاهری آن
  • عدم تضعیف باقی مانده بدنه دندان
  • حفظ بیشتر دندان برای ایجاد فضای کامپوزیت

تفاوت پر کردن یک سطحی، دو سطحی، و سه سطحی

تفاوت پر کردن یک سطحی، دو سطحی، و سه سطحی

میزان پوسیدگی دندان ها در واقع تعیین کننده سطوح درمانی آن است. به ترتیب ترمیم یک سطحی میزان پوسیدگی کمتر و هر چه این پوسیدگی بیشتر باشد سطح آن به سه نزدیک می شود.

میزان پوسیدگی دندان اگر کم باشد دندانپزشک برای درمان و برداشتن پوسیدگی ها مواد کمتری استفاده می کند. به این نوع پوسیدگی یک سطحی گفته می شود و هزینه آن از پرکردن سه سطحی کمتر است.

در شرایطی که عمق و میزان پوسیدگی بیشتر می شود، مواد بیشتری نیز برای پرکردن نیاز است، علاوه بر اینکه دندان پزشک سطح بیشتری از دندان را باید تحت درمان قرار دهد.

پر کردن دو سطحی نیز حد واسط یک سطحی و سه سطحی است.

ترمیم با آمالگام بیلداپ و ترمیم با کامپوزیت بیلداپ چیست؟

ترمیم با آمالگام بیلداپ و ترمیم با کامپوزیت بیلداپ چیست؟

با توجه به اینکه هدف از بیلداپ دندان، بازسازی تاج یا پل دندان است و گاهی برای ترمیم ایمپلنت های دندان به کار می رود، از همین رو از مواد مختلفی برای این بازسازی استفاده می شود. در شرایطی که دندان به هر علتی اعم از ضربه یا پوسیدگی بافت زیادی را از دست داده و ریشه ها نیز در معرض خطر قرار دارد، پس از درمان های ریشه نوبت به بازسازی تاج می رسد. در این مرحله برای ساخت بیلداپ از کامپوزیت یا آمالگام استفاده می شود.

ترمیم آمالگام بیلداپ به دلیل استحکام بیشتر برای برخی دارای اولویت بیشتری است. از دیگر سو کامپوزیت توانایی باند شدن بیشتری نسبت به آمالگام دارد و به راحتی به بافت دندان وصل می شود. همرنگی با دندان ها نیز کامپوزیت را به گزینه ای محبوب تبدیل کرده است.

در مجموع نمی توان گفت در بیلداپ کدام ماده اولویت دارد، آمالگام یا کامپوزیت. آنچه بیشتر افراد را به انتخاب وا می دارد حفظ زیبایی دندان ها است از همین رو طی سال های اخیر، کامپوزیت به انتخابی حداکثری برای بیلداپ تبدیل شده است.

پالپوتومی بزرگسالان چیست؟

پالپوتومی بزرگسالان چیست؟

پالپوتومی بزرگسالان در واقع همان درمان پوسیدگی دندان بوده که در اثر آسیب به قسمت پالپ که درونی ترین بخش دندان است، ایجاد می شود. در این مورد بخش های درونی دندان که رگ های خونی و عصب ها قرار دارند، دچار آسیب شده و به دلیل نفوذ باکتری ها و عفونت از بین رفته است. در درمان پالپوتومی دندان پزشک با حذف باکتری ها و عفونت سعی می کند دندان حفظ شود. در شرایطی که عفونت پاک به آبسه تبدیل و به استخوان فک برسد احتمالا دندانپزشک ناچار به کشیدن دندان می شود.

آنچه می تواند پالپوتومی را موفقیت آمیز کند موارد زیر است:

  •       کنترل خونریزی
  •       حفظ پالپ دندان در دوره درمان
  •       استفاده از مواد مناسب برای بستن تاج دندان
  •       استفاده از روکش مناسب پس از انجام درمان و ترمیم دندان

پالپوتومی کودکان چیست؟

پالپوتومی کودکان چیست؟

پالپوتومی کودکان نیز مانند پالپوتومی بزرگسالان، مربوط به پوسیدگی دندان می شود با این تفاوت که در دندان های کودکان به طور سطحی انجام می شود تا فضا برای رشد دندان های دائمی مدیریت شود. در شرایطی که پالپ دندان های کودکان اعم از شیری و دائمی دچار آسیب و عفونت شود نیازمند درمان است. اگر ریشه دندان در اثر پوسیدگی دچار آسیب شده و از بین رفته باشد درمان ریشه روی آن انجام می شود. اگر دندان قابل درمان باشد تلاش دندانپزشک بر حفظ آن خواهد بود در غیر این صورت با توجه به شرایط سنی کودک و نیز محل قرارگیری دندان تصمیم برای کشیدن دندان و تصمیم برای جایگزین کردن دندان و فضای خالی دندان کشیده شده صورت می گیرد تا برای رشد دندان های دائمی مشکلی ایجاد نشود.

هزینه پالپوتومی

هزینه پالپوتومی نیز مانند سایر درمان های دندان نیازمند معاینه توسط متخصص است و در نهایت هزینه بر اساس محل قرارگیری دندان، سن فرد، میزان آسیب دندان مشخص می شود. همچنین تخصص دندانپزشک، موقعیت جغرافیایی کلینیک دندانپزشکی نیز تاثیر زیادی بر هزینه ها دارد.

هزینه عصب کشی مجدد

عصب کشی دندان در مواقعی انجام می شود که طی درمان قبلی دندان پزشک در تشخیص کانال های ریشه دچار خطا شده و نتوانسته به طور کامل دندان را عصب کشی کند. در چنین شرایطی فرد پس بروز درد و مراجعه به دندانپزشک تحت درمان عصب کشی مجدد قرار می گیرد.

در این شرایط مواد پر شده تخلیه و با انجام بی حسی دندانپزشک اقدام به عصب کشی مجدد دندان می کند. در این شرایط هزینه عصب کشی اگرچه کمتر است اما بسته به مواد و تعداد کانال‌های جا مانده و عصب کشی توسط متخصص تعیین می‌شود.

سوالات متداول

مهمترین عوامل موثر بر هزینه عصب کشی دندان چیست؟

به طور خلاصه می توان گفت تخصص دندانپزشک، نوع دندان و میزان آسیب دیدگی، مواد مورد استفاده برای درمان بر هزینه نهایی تاثیر دارد. برای اعلام هزینه نهایی ابتدا باید دندان معاینه شود.

بهترین راهکار برای کاهش هزینه عصب کشی دندان چیست؟

استفاده از بیمه های درمانی به ویژه بیمه تکمیلی، مراجعه به مراکز دولتی ارائه کننده خدمات دندانپزشکی و نیز مراجعه زودهنگام برای درمان را می توان مناسب‌ترین راهکارها برای کاهش هزینه‌های درمان عصب کشی دندان برشمرد.

آیا عصب کشی دندان بزرگسالان با کودکان تفاوت دارد؟

بله عصب کشی دندان در بزرگسالان به صورتی عمیق و حرفه ای است تا دندان های دائمی فرد حفظ شود، در عصب کشی دندان های کودکان که عمدتا دندان های شیری است به صورت سطحی بوده و تلاش برای حفظ و مدیریت فضای دندان برای رشد دندان های دائمی است.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۳.۵ / ۵. تعداد آرا: ۱۰۹

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاه خود را بنویسید

02188539714-21

شنبه تا پنجشنبه - 9:00 - 20:00

تهران میدان آرژانتین

خ بخارست، خ 6، پ 22، واحد7