کاشت دندان با بهترین روش توسط متخصص ایمپلنت
متخصص ایمپلنت کیست؟
به همان شکل که برای بیماری ها یا مشکلات نقاط مختلف بدن به متخصص مربوطه مراجعه می کنیم، برای انجام درمان های مختلف در مورد دهان و دندان نیز باید به متخصص خاص خود مراجعه شود. یک دندانپزشک عمومی توانایی انجام امور تخصصی مانند ایمپلنت را ندارد و نیاز است علاوه بر دوره دندانپزشکی عمومی دوره تخصصی ایمپلنتولوژی را گذرانده باشد. دندانپزشکی یک عمل در شاخه پزشکی است که مرحله عمومی آن نیاز به شش سال تحصیل دارد و بعد از آن برای دریافت تخصص در رشته های مختلف دندانپزشکی از جمله ارتودنسی دندان، پریودنسی، اندودنسی، ترمیمی و زیبایی، جراحی فک و دندان، پاتولوژی و ... نیاز است که دوران تکمیلی تحصیلی را به مدت ۳ تا ۴ سال گذرانده شود.
سی تی اسکن دیجیتال
قبل از هر کاری رادیولوژیست دندانپزشکی ما یک ۳D CT Scan از دندان های شما را می گیرد.مشاوره حرفهای
ما مسائل اصلی و خواستههای شما در مورد روش درمان دندان هایتان مورد بحث قرار خواهیم داد.طرح درمان کامل
ما برنامه درمان کامل برای بازگرداندن لبخند سالم بر چهره شما را طراحی میکنیم.ایمپلنتولوژی چیست ؟
دندانپزشکی که بخواهد به صورت تخصصی در زمینه ایمپلنت دندان فعالیت داشته باشد، باید دوره تخصصی ایمپلنتولوژی را که شامل آموزش های ویژه مربوط به ریشه دندان، جراحی آن، مواد قابل استفاده به عنوان ریشه دندان و ... می شود، بگذراند. استفاده از ایمپلنت در دهان فرد برای جایگزین کردن ریشه دندان او حساسیت بالایی دارد. چرا که مواد جایگزین شده باید توانایی برقراری بافت با لثه و فک را داشته باشند.
از نظر عملکردی نیز اگر به شاخه تخصصی ایمپلنتولوژی بپردازیم، به عنوان روش و علمی شناخته می شود که برای جایگذاری ایمپلنت های دندانی کاربرد دارد. در نتیجه دندانپزشکی که دوره آموزشی تخصصی این فرآیند درمانی دندان را طی کرده است و می تواند به بهترین شکل ممکن ایمپلنت های دندانی را در دهان و درون لثه کاشت کند، به عنوان متخصص ایمپلنت شناخته می شود.
مزایا و دلایل اهمیت یافتن ایمپلنت به عنوان دندان جایگزین
اشاره به تخصصی بودن فرآیند درمانی ایمپلنت و گذراندن دوره ایمپلنتولوژی نشان می دهد که این درمان بسیار معتبر است و در سطح جهانی تایید شده است. علت اهمیت آن نیز دائمی بودن دندان ساخته شده و طبیعی بودن آن است. دندانپزشکی که حالا به عنوان متخصص ایمپلنت شناخته می شود با کمک ریشه های دندانی مصنوعی که درون لثه کار گذاری می کند، امکان اتصال تاج دندان به صورت پایدار و همیشگی را فراهم می آورد و فرد از دو منظر زیبایی و همچنین عملکرد دندانی در خوردن و آشامیدن می تواند از دندان جدید خود لذت ببرد.
ویژگی منحصر به فرد دیگر ایمپلنت دندانی استحکام بالای آن در دراز مدت است. فرد بعد از استفاده از این روش، به همان راحتی که از دندان طبیعی استفاده می کرده است می تواند به امور مختلف بپردازد و نگرانی بابت جابجا شدن دندان جدید، جدا شدن آن، غیرطبیعی جلوه کردن آن و ... نداشته باشد.
جامع بودن و فراگیر بودن درمان ایمپلنت برای افراد مختلف در سنین گوناگون، مزیت بعدی است که باید به آن اشاره شود. خیلی از روش های درمانی که برای دندان های خراب استفاده می شود برای عده محدودی از افراد کاربرد دارد، اما ایمپلنت به سطح وسیعی از متقاضیان پاسخ مثبت می دهد.
مهمترین آموزش ها در رشته تخصصی ایمپلنتولوژیست چیست؟
در دوره تخصصی ایمپلنتولوژیست که مقدمه و پیش نیاز آن داشتن مدرک دندانپزشکی است، طی چند سال، آموزش های متفاوتی به متقاضی ارائه می گردد که محدود به کاشت دندان نیست. یک متخصص ایمپلنت ابتدا در زمینه جراحی فک و دندان تحت آموزش قرار می گیرد و دانش لازم را برای انجام آن می آموزد. سپس وارد مسیر کاشت دندان می شود. در دوره کاشت دندان نیز آموزش های مربوطه در جهت تشخیص، مقدمات کاشت و ایمپلنت، نوع مواد ایمپلنت و ... ارائه می شود. در نهایت با طی کردن آموزش های تخصصی و پایانی جهت انجام ایمپلنت، می تواند به صورت حرفه ای در این رشته به فعالیت بپردازد.
برای دریافت تخصص ایمپلنتولوژیست تنها مدرک دندانپزشکی کافی نیست و باید چندین سال در زمینه انجام خدمات دندانپزشکی سابقه ارائه شود.
وظایف و خدمات متخصص ایمپلنت
زمانی بهترین نتیجه از انجام درمان ایمپلنت حاصل می شود که تمام خدمات ایمپلنتولوژی به صورت کامل و دقیق توسط متخصص ایمپلنت ارائه شود و تمام فرآیند درمانی در شرایط حرفه ای انجام گیرد. اصلی ترین وظیفه متخصص ایمپلنت قرار دادن ریشه تیتانیومی در لثه فرد برای پایه نگهدارنده تاج دندان است. این درمان در صورت عدم انجام صحیح مشکلات زیادی را برای فرد بوجود می آورد بنابراین باید از انجام آن زیر نظر هر دندانپزشکی خودداری کنید و فقط به متخصص ایمپلنت مراجعه کنید.
مراحل خدمات مربوط به ایمپلنتولوژی در قالب درمان شامل تشخیص روش درمان، انتخاب نوع مناسبی از ایمپلنت برای هر مراجعه کننده با توجه به شرایط، انجام خدمات قبل و بعد از ایمپلنت، انجام معاینات دوره ای بعد از اتمام ایمپلنت و ... همه در حیطه کاری ایمپلنتولوژی قرار می گیرند و وظایف مهم او را تشکیل می دهند.
تفاوت بین دندانپزشک و متخصص ایمپلنت
اگر به صورت کلی به واژه دندانپزشکی اشاره شود، می توان آن را هم ردیف دکتر عمومی قرار داد که معاینات دوره ای و مراجعات اولیه جهت درمان باید توسط دندانپزشک انجام شود. معمولا استانداردها و سازمان بهداشت جهانی اشاره دارند که فرد باید در دوره های کمتر از ۶ ماه برای معاینه وضعیت دندان های خود به دندانپزشک مراجعه نماید. دندانپزشک عمومی وضعیت کلی دندان ها را بررسی می کند و مشکلات و بیماری های موجود در آنها را تشخیص داده و به اطلاع فرد می رساند. حالا با توجه به نوع درمانی که نیاز است ممکن است شما را به هر کدام از رشته های تخصصی دندانپزشکی ارجاع دهد.
در میان رشته های تخصصی، ایمپلنتولوژی نیز قرار می گیرد که بعد از معاینات اولیه توسط دندانپزشک، برای شما مراجعه به متخصص ایمپلنت تجویز می گردد. متخصص ایمپلنت به صورت منحصر به فرد و ویژه و با اطلاعات بسیار حرفه ای و کاملا متمرکز فرآیند درمان را برای فرد انجام می دهد و مسیر درمان را کامل می کند.
مدت زمان ماندگاری ایمپلنت دندانی و وابستگی آن به انتخاب متخصص ایمپلنت
ایمپلنت های دندانی به ماندگاری و طبیعی بودن معروف هستند. این عامل اصلی ترین دلیل استقبال افراد زیادی از فرآیند درمانی ایمپلنت است. اگر کاشت ایمپلنت و فرآیند درمانی آن به صورت کامل زیر نظر متخصص خوب ایمپلنت انجام گیرد شما می توانید تا نزدیک ۲۰ سال از عملکرد عالی آن لذت ببرید. این عدد در علم درمانی دندانپزشکی بسیار بالا می باشد که حتی در مورد دندان های طبیعی هم نمی توان با این مدت زمان بیان کرد.
عدم انتخاب درست متخصص ایمپلنت نه تنها عمر مناسب و ماندگاری خوبی برای دندان ایمپلنت شده ایجاد نمی کند که به صورت عوارض مختلف نیز، بی تجربگی و کم تخصصی فرد در ایمپلنت کاشته شده مشاهده خواهد شد.
اهمیت مراجعه به ایمپلنتولوژیست حرفهای و متخصص بر کیفیت ایمپلنت
در مسیر درمانی که هر فرد برای رسیدن به نتیجه مناسب طی می کند، سلامتی، هزینه، وقت و ... مطرح می شود که شما دارید در بالاترین مقدار آن صرف می کنید. این موارد در برخی روش های درمانی مانند ایمپلنت به مراتب قابل توجه تر می باشد. چرا که هزینه این نوع درمان ها را بیمه متقبل نمی شود و از آنجایی که با بافت زنده لثه ارتباط برقرار می کند، توجه به سلامتی نیز اهمیت ویژه ای در ایمپلنت پیدا می کند. این موارد سبب می شود که مراجعه به یک متخصص ایمپلنت حرفه ای لازم و ضروری باشد.
نکته بعدی که جدایی از اینها قرار می گیرد کیفیت و عملکرد نهایی است. شما بالاترین سطح هزینه را برای خدمات ایمپلنت پرداخت می کنید که بالاترین کیفیت را دریافت کنید نه اینکه در مدت کوتاهی دچار مشکلات عدیده دیگری شوید.
اگر متخصص ایمپلنت یک فرد با تجربه و حرفه ای نباشد طول عمر ایمپلنت به نصف و گاهی به یک چهارم کاهش پیدا می کند و با مشکلات زیاد، مراجعات بالا به دندانپزشکی، هزینه های مجدد و حتی نیاز به خارج کردن ایمپلنت نیز روبرو خواهید شد.
نحوه انتخاب بهترین متخصص ایمپلنت
با بررسی یک سری عوامل و نکات و دسته بندی آنها می توانید کار خود را در زمینه انتخاب بهترین متخصص ایمپلنت ساده تر کنید. از آنجایی که با استقبال مردم از این روش درمانی، تعداد فعالان در زمینه ایمپلنت افزایش چشمگیری داشته است، انتخاب صحیح به مراتب اهمیت بالاتری پیدا می کند.
اولین مورد این است که دندانپزشکی که قرار است به آن مراجعه کنید به صورت تخصصی و ویژه آموزش های مربوط به ایمپلنتولوژی را گذرانده باشد و دارای مدرک معتبر در این زمینه باشد.
مورد بعدی حسن سابقه یک متخصص است که علاوه بر نشان دادن تجربه بالای فعالیت این متخصص، نشان از رضایت مراجعه کنندگان به این متخصص را با خود به همراه دارد. برای اطلاع از این ویژگی می توانید به بازخورد مراجعه کنندگان حضوری و همچنین بازخوردها در فضای مجازی و وبسایت آن متخصص، توجه کنید.
فرآیند ایمپلنت دندانی خود دارای انواع بسیار مختلفی است. در زمان انتخاب بهترین متخصص ایمپلنت باید به این نکته توجه داشته باشید که حتما در زمینه نوع ایمپلنتی که شما نیاز دارید فعالیت می کنند و دارای سابقه مناسب باشند.
مدت زمان انجام ایمپلنت چقدر است؟
فرآیند ایمپلنت یک پروسه زمان بر است که بخاطر جوش خوردن پایه ایمپلنت با استخوان فک نیاز به صبر و حوصله دارد. این از جمله دلایلی است که تاکید داریم به متخصص خوب مراجعه کنید تا چندین ماه تلاش شما بیهوده نباشد.
درمان ایمپلنت به صورت کلی شامل سه مرحله ارزیابی کردن دندان ها، کاشت ایمپلنت و قرار دادن تاج دندان می باشد.
- در مرحله ارزیابی وضعیت فک و دندان ها بررسی می شود تا مشخص شود نیاز به پیوند استخوان، جراحی لثه و ... وجود دارد یا خیر؟
- در مرحله دوم ایمپلنت در فک و میان لثه قرار داده می شود. این مرحله زمان برترین مرحله ایمپلنت است. چرا که بین ۳ تا ۴ ماه زمان نیاز دارد تا با استخوان فک به صورت کامل جوش بخورد.
- در نهایت قرار دادن تاج یا همان روکش است که نمای ظاهری دندان را تشکیل می دهد و جنس های مختلفی دارد. کل این پروسه درمانی در حدود ۵ تا ۸ ماه طول می کشد.
مهمترین ویژگی های متخصص ایمپلنت خوب
- رزومه کاری قوی و تجربه بالا را می توان در ردیف مهمترین ویژگی ها برای متخصص ایمپلنت خوب بیان کرد که در کنار داشتن مدرک تخصصی از اهمیت بالایی برخوردار هستند. مطمئنا متخصصینی که به صورت مداوم مراجعه کننده دارند و تعداد درمان های آنها زیاد است هم توانایی بالاتری دارند و هم رضایت مراجعین مناسب بوده است که منجر به افزایش تقاضا شده است.
- ارائه زمان مشاوره کافی برای مراجعین، ویژگی دیگری است که باید به آن توجه شود. متخصص حرفه ای با حوصله کامل یک جلسه مشورتی در اختیار بیمار قرار می دهد و تمام مسیر درمانی را برای او شرح می دهد تا هر گونه نگرانی مراجعه کننده رفع گردد. ارائه مزایا و معایب ایمپلنت به صوت منحصر به فرد به همان مراجعه کننده با توجه به شرایطش، دیگر موردی است که متخصص ایمپلنت خوب به آن توجه دارد.
- متخصص حرفه ای وضعیت سلامتی عمومی فرد را نیز بررسی می کند که شامل بیماری های زمینه ای دیابت، مشکلات قلبی عروقی، فشار خون و ... می باشد و سوالاتی را در مورد سابقه بیماری های فرد، روش های درمانی و ... نیز خواهد پرسید.
- در معاینات اولیه بهترین متخصص ایمپلنت درخواست عکس برداری خواهد داد و وضعیت مفصل گیجگاهی، تناسب استخوان های فک، بافت لثه، وضعیت دندان های کناری و ... را نیز بررسی می کند.
- در نهایت بعد از انجام کاشت در معاینات بعدی وضعیت پایداری و سلامتی آن را در دهان بیمار به صورت کامل معاینه می کند.
از کجا بدانید دندانپزشکی که انتخاب کرده اید بهترین متخصص ایمپلنت است؟
جدایی از انجام جستجوهای اولیه و دریافت اطلاعات کافی و مهم در مورد یک متخصص خوب، توجه به جلسه مشاوره نیز در این زمینه کمک می کند و شما نسبت به انتخاب خود که آیا بهترین متخصص ایمپلنت است یا نه آگاه خواهید شد. برخی از مواردی که قبل از مراجعه باید بدانید و نکاتی که در زمان جلسه معاینه باید به آنها توجه کنید شامل موارد زیر می شود :
- خوشنامی و معروفیت متخصص در جامعه دندانپزشکی و متخصصین ایمپلنت.
- نظر و بازخورد مراجعین قبلی متخصص نسبت به عملکرد او.
- نوع ایمپلنت هایی که به صورت تخصصی توسط این متخصص ایمپلنت انجام می شود. (بهترین برندهای ایمپلنت، برندهای کره ای و سوئیسی می باشند که در ایران موجود است)
- نحوه برخورد متخصص در جلسه مشاوره با مراجعه کننده.
- اهمیت دادن متخصص به مراجعه کننده و قرار دادن زمان کافی در جلسه اول برای ارائه توضیحات کامل در زمینه ایمپلنت.
- متعهد بودن و ارائه ضمانت در مورد انجام بهترین درمان ممکن.
- داشتن امکانات و تجهیزات حرفه ای و کلینیکی مناسب و استاندارد.
- شرایط دسترسی خوب برای انجام فرآیند درمان و مراجعات متعدد قبل از ایمپلنت و بعد از ایمپلنت.
- منظم بودن از نظر نوبت دهی و وقت شناسی.
متخصص ایمپلنت در دندانپزشکی دکتر بنیانیان کیست؟
متخصص ایمپلنت در دندانپزشکی دکتر بنیانیان دکتر فرزاد نوری متخصص جراحی فک و صورت است که یکی از بهترین متخصصان ایمپلنت در تهران است. دکتر فرزاد نوری عضو هیئت علمی دانشگاه و دانش آموخته دانشگاه شهید بهشتی در تهران می باشد. در زمینه کاشت ایمپلنت، جراهی دهان، جراحی دندان عقل و جراحی فک و صورت مهارت دارند و به فعالیت پرداخته اند.
ایشان علاوه بر دندانپزشکی دکتر بنیانیان در مطب شخصی در خیابان ولیعصر بالاتر از ظفر نیز به درمان و جراحی می پردازند.