آدرس : تهران، خیابان شهید بهشتی، خیابان بخارست، کوچه 6 ، پلاک 22، واحد 7       تلفن :   02188539720 

جستجو
۴.۲
(۳۸۹۵۹)

ایمپلنت دندان (Dental implant)

اگر شما هم یک یا چند واحد از دندان‌هایتان را از دست دادید و حالا به دنبال راهکاری برای جایگزینی آن‌ها می‌گردید، به شما پیشنهاد می‌کنیم تا ادامه‌ی این مطلب را از دست ندهید. چرا که ما قصد داریم تا شما را با ایمپلنت دندان، بهترین روش کاشت دندان، آشنا کنیم.

ایمپلنت دندان در شمال تهران | بهترین مرکز کاشت ایمپلنت دندان در تهران

هر روز پیشرفت‌های بیشتری در حوزه‌ی دندانپزشکی اتفاق می‌افتد و دانشمندان روش‌های جدیدتر، ایمن‌‌تر و کم خطرتری را برای پر کردن جای خالی دندان‌های کشیده شده و یا افتاده پیدا می‌کنند.

یکی از این روش‌ها، کاشت ایمپلنت دندان است. این راهکار طرفداران زیادی در بین بیماران و متخصصان دندانپزشکی دارد و به عنوان یکی از بهترین روش‌های جایگزینی دندان شناخته می‌شود.

ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت دندان (Dental Implant) یک قطعه از جنس تیتانیوم یا راکسالید (تیتانیوم و زیرکونیوم) است که درون استخوان فک پیچ می‌شود و درست شبیه به ریشه‌ی یک دندان واقعی در دهان شما عمل می‌کند. 

به عبارت دیگر، می‌توانیم ایمپلنت دندان را به عنوان “مجموعه‌ای از اجزا و قطعات دندانپزشکی که به جای دندان از دست رفته افراد جایگزین می‌شوند و ظاهری شبیه به یک دندان طبیعی دارند” نیز معرفی کنیم. 

پادکست زیر می‌توانند شما را با ایمپلنت دندان و نحوه عملکرد آن آشناتر کند.

فیلم مراحل ایمپلنت دندان

فیلم زیر، مراحل کاشت دندان به روش ایمپلنت را به شما نشان خواهد داد. این ویدیو توسط متخصصان کلینیک دندانپزشکی دکتر بنیانیان و با هدف آشنایی بیشتر شما با این روش کاشت دندان تهیه شده است.

اجزای تشکیل دهنده ایمپلنت

ایمپلنت دندان از چند جزء اساسی تشکیل می‌شود. این اجزا عبارتند از:

فیکسچر ایمپلنت دندان

فیکسچر

قطعه‌ای از جنس تیتانیوم یا راکسالید که دندانپزشک آن را در استخوان فک کار می‌گذارد.

هیلینگ

قطعه‌ای که برای شکل دادن به لثه، روی فیکسچر ایمپلنت دندان نصب می‌شود. 

اباتمنت ایمپلنت دندان

اباتمنت

واسطه‌ی فیکسچر و تاج (یا روکش) که به صورت دائم روی فیکسچر بسته می شود.

روکش

شبیه به یک روکش دندان معمولی، روی قطعات ایمپلنت دندان قرار می‌گیرد.

چرا ایمپلنت دندان؟

ایمپلنت دندان، بهترین روش جایگزینی دندان از دست رفته است. زیرا استحکام بسیار بالاتری نسبت به روش‌هایی مانند بریج، پروتز یا فلیپر دارد. علاوه بر این، ظاهر آن هم بسیار طبیعی‌تر و زیباتر از سایر دندان مصنوعی‌ها است.

ایمپلنت‌ها ماندگاری و طول عمر بسیار بالایی هم دارند! یعنی اگر یک پروتز دندان (یا همان دندان مصنوعی‌های خودمان) برای ۱۰ یا نهایتا ۱۲ سال در دهان شما باقی بمانند، ایمپلنت می‌تواند تا آخر عمر برای شما کاربرد داشته باشد!

شما در صورت استفاده از روشی مانند ایمپلنت، هیچ نیازی به رعایت محدودیت‌های شدید سایر روش‌های کاشت دندان نخواهید داشت. با خیال راحت با ایمپلنت دندان خود ته دیگ بخورید و بدون ترس از ظاهر نازیبای دندان‌هایتان به همه لبخند بزنید. چرا که ایمپلنت، درست شبیه به یک دندان طبیعی و واقعی است.

با این همه، اگر هنوز هم به مزایای بیشمار ایمپلنت دندان ایمان نیاوردید، بهتر است مزایای زیر را با دقت مطالعه، و با سایر مزایای ایمپلنت دندان آشنا شوید.

مزایای ایمپلنت دندان

مزایای ایمپلنت دندان در کلینیک دندانپزشکی دکتر بنیانیان
کاشت ایمپلنت دندان در شهر تهران

افراد واجد شرایط کاشت دندان به روش ایمپلنت

درست است که احتمالا پس از مطالعه‌ی مزایای بسیار زیاد ایمپلنت دندان به استفاده از این روش علاقمند شده باشید؛ اما باید بدانید که متاسفانه هر کسی واجد شرایط استفاده از این روش کاشت دندان مصنوعی ثابت نیست.

افراد با شرایط زیر می‌توانند از ایمپلنت دندان استفاده کنند:

  • سن شما باید بالای ۱۸ سال باشد و استخوان فکتان هم کامل رشد کرده باشد.
  • استخوان کافی برای نگه داشتن پایه فیکسچر داشته باشید یا حداقل قادر به پیوند استخوان باشید.
  • لثه‌های سالمی داشته باشید.
  • بیماری زمینه‌ای که موجب فیلد شدن ایمپلنت شود نداشته باشید (برای مثال سرطان).
  • می‌توانید چندین ماه به روند درمان متعهد شوید و استفاده از دخانیات و مشروبات الکلی را برای حداقل ۶ ماه کنار بگذارید.

فیلم ایمپلنت دندان فک پایین

اگر ایمپلنت نکنیم چه میشود؟

ایمپلنت نکردن به تنهایی عواقبی برای شما نخواهد داشت. اما قطعا نبود دندان، خطراتی را به همراه خواهد داشت.

وقتی دندانی را از دست بدهید، ناخودآگاه با کاهش اعتماد به نفس مواجه خواهید شد. از صحبت و لبخند میترسید و از حضور در جمع خجالت می‌کشید. اما این‌ها تنها عوارض نبود دندان نیستند! 

اگر دندان نداشته باشید:

  • استخوان فک شما به مرور تحلیل می‌رود.
  • به لثه‌هایتان در هنگام صرف غذا فشار وارد می‌شود.
  • دندان‌های مجاور به سمت فضای خالی خم می‌شوند و نظم سایر دندان‌هایتان به هم می‌خورد.
  • مدام با عفونت لثه درگیر خواهید بود.
  • فرم صورتتان تغییر می‌یابد.

انواع روش های کاشت ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان از نظر روش کارگذاری به ۲ روش کلی تک مرحله‌ای و دو مرحله‌ای تقسیم می‌شود. اما روش‌های دیگری نیز از نظر نوع جراحی و تحویل روکش ایمپلنت وجود دارند که هر کدام در یکی از این دو دسته‌ی اصلی قرار می‌گیرند.

ایمپلنت دندان یک مرحله ای

در روش ایمپلنت دندان یک مرحله ای، دندانپزشک همزمان با کارگذاشتن پایه ایمپلنت در استخوان فک، هیلینگ را برای شکل دادن به لثه روی پایه ایمپلنت می‌بندد. با این کار، دیگر نیاز نیست مجددا لثه برای بستن هیلینگ شکافته شود.

این روش علاوه بر اینکه یکی از تعداد دفعات جراحی شما را کاهش می‌دهد، دستیابی به دندان ایمپلنت شده‌ی شما نیز به مدت ۲ الی ۴ هفته تسریع می‌کند. البته نباید معایب این روش هم فراموش کنیم!

احتمال ایجاد حساسیت، پس زده شدن ایمپلنت و باز شدن هیلینگ در این روش نسبت به ایمپلنت دو مرحله‌ای بالا می‌‌رود و ممکن است همچنان مشکل تحلیل استخوان در قسمت بالای فیکسچر وجود داشته باشد.

ایمپلنت دندان یک مرحله ای بیشتر به افرادی توصیه می‌شود که زمان کمی برای انجام ایمپلنت دارند، قصد دارند از خدمات ایمپلنت دندان جلو استفاده کنند و یا می‌خواهند فرآیند پایه گذاری و بستن هیلینگ را در ایران انجام دهند و برای ادامه درمان در کشور دیگری اقدام کنند.

توصیه ما این است که اگر زمان کافی برای انجام ایمپلنت دارید از این روش جراحی ایمپلنت استفاده نکنید.

   برای کسب اطلاعات بیشتر، مقاله‌ی انواع روش های جراحی ایمپلنت دندان را مطالعه نمایید.

ایمپلنت دندان دو مرحله ای

ایمپلنت دندان دو مرحله ای متداول ترین و بهترین روش کاشت ایمپلنت در دنیاست. در این روش در یک جلسه پایه (ها) توسط دندانپزشک بوسیله جراحی درون استخوان فک کار گذاشته می‌شوند و بیمار بنا به تشخیص دندانپزشک پس از گذشت ۳ الی ۶ ماه برای بستن هیلینگ مجددا به دندانپزشک مراجعه می‌کند.

در این جلسه طی یک جراحی کوچک، شیاری در لثه ایجاد و دندانپزشک هیلینگ را برای شکل دادن لثه روی پایه ایمپلنت یا فیکسچر (که دیگر درون استخوان محکم شده) می‌بندد. بیمار پس از گذشت ۲ هفته دوباره به دندانپزشکی مراجعه می‌کند و قالب گیری و نصب روکش نهایی انجام می‌شود.

درصد موفقیت ایمپلنت در این روش در بالاترین حد ممکن قرار دارد. همچنین، در این روش کمترین میزان Bone loss (تحلیل استخوان) را داریم. اما طبیعتا بیمار نیاز به ۲ بار جراحی دارد و فرآیند تکمیل درمان کمی طولانی تر است.

در مجموع اگر زمان کافی برای انجام ایمپلنت را دارید و به دنبال گرفتن بهترین نتیجه از درمان ایمپلنت خود هستید ، توصیه ما در کلینیک دندانپزشکی دکتر بنیانیان، انجام ایمپلنت دندان دو مرحله ای است.
چرا ایمپلنت دندان-دندانپزشکی دکتر بنیانیان

ایمپلنت دندان دیجیتال

ایمپلنت دیجیتال روشی است که در آن دندانپزشک پیش از جراحی یک اسکن سه بعدی مخصوص از دهان فرد تهیه می‌کند. با کمک این اسکن و پس از تهیه یک راهنمای جراحی (Surgical guide)، فرایند نصب پایه‌های ایمپلنت با دقت و سرعتی بالا انجام خواهد شد.

   برای کسب اطلاعات بیشتر، مقاله‌ی ایمپلنت دیجیتال را مطالعه نمایید.

ایمپلنت دندان فوری یا یک روزه

پیش از هر چیز بهتر است بدانید که ایمپلنت فوری (که در برخی از سایت‌ها به ایمپلنت یک روزه هم شهرت دارد) یک روش مجزای کاشت ایمپلنت دندان نیست. بلکه این عبارت تنها به زمان تحویل روکش موقت ایمپلنت دندان شما اشاره دارد. همین!

در این روش که حتما پیش نیاز آن جراحی به سبک دیجیتال است، از قبل روکش موقتی برای دندان ساخته می‌شود که همزمان با کاشت پایه روکش موقت روی آن قرار می‌گیرد و بیمار در ۱ روز دارای دندان می‌شود. این را فراموش نکنید که این روکش موقتی است و به دلیل کاهش فشار به ایمپلنت، کوتاه‌تر از سایر دندان‌ها است.

در آخر، بیمار پس از گذشت ۳ الی ۶ ماه باید به دندانپزشک مراجعه و روکش موقت خود را تبدیل به روکش دائم نماید.

متاسفانه برخی از دندانپزشکان و مجموعه‌های دندانپزشکی با استفاده از اصطلاحاتی مانند ایمپلنت بدون جراحی، ایمپلنت یک روزه و ایمپلنت بدون درد و خونریزی افراد را به اشتباه وا می‌دارند. در حالی که جایگذاری ایمپلنت درون استخوان فک، قطعا با جراحی و خونریزی همراه خواهد بود.

خطرات و عوارض ایمپلنت دندان

جراحی ایمپلنت دندان (Dental Implant) نیز مانند هر جراحی دیگری، ممکن است با عوارض و خطراتی برای سلامتی همراه باشد. اگر چه این مشکلات بسیار نادر هستند، اما زمانی هم که رخ می‌دهد معمولا جزئی و قابل درمان هستند. این خطرات عبارتند از:

  • عفونت در محل قرارگیری پایه.
  • آسیب یا صدمه به ساختارهای اطراف، مانند سایر دندان‌ها یا رگ‌های خونی.
  • متورم شدن لثه و صورت
  • کبودی
  • آسیب به عصب
  • مشکلات سینوسی مانند ورود ایمپلنت فک بالا به یکی از دیواره‌های سینوس.

معایب ایمپلنت دندان

اگر چه مزایای ایمپلنت دندان، بسیار بیشتر از معایب آن است؛ اما نمی‌توانیم از تعدادی عیب در این روش جایگزینی دندان از دست رفته چشم پوشی کنیم.

معایب ایمپلنت دندان

برای مثال، در شرایطی خاص، ممکن است دندانپزشک متخصص برای جایگزین کردن یک دندان با ایمپلنت، به کشیدن دندان مجاور نیز نیاز پیدا کند. اگر چه احتمال وقوع این اتفاق کم است؛ اما غیرمحتمل هم نیست!

یکی دیگر از معایب ایمپلنت دندان، نیاز به جراحی داشتن این روش است. گرچه این جراحی بی خطر تلقی می‌شود، اما نمی‌توان عوارض پس از جراحی آن را رد کرد. عفونت، آسیب عصبی یا خونریزی نمونه‌هایی از عوارض جراحی ایمپلنت است که عدم رعایت بهداشت و سیگار کشیدن می‌تواند خطرات مربوط به آن را افزایش دهد.

در نهایت، قیمت نسبتا بالای ایمپلنت دندان، یکی از معایب این روش برای افراد به حساب می‌آید. با این حال، در صورتی که مزایا و معایب ایمپلنت را به طور کامل بررسی کنید، قطعا تصمیم می‌گیرید که قیمت بالای آن را بپذیرید و در مقابل، تا آخر عمر با یک دندان کاملا طبیعی زندگی کنید!

ایمپلنت دندان ارزان یک بمب ساعتی است! | معایب ایمپلنت ارزان قیمت

بسیاری از افراد دوست ندارند هزینه زیادی برای ایمپلنت بپردازند. به همین دلیل، به فکر استفاده از ایمپلنت ارزان قیمت می‌افتند. در حالی که نمی‌دانند با انجام این کار، سلامتی خود را به خطر می‌اندازند.

  • آسیب به عصب دندان و فک
  • سوراخ شدن حفره سینوسی
  • شکستگی ایمپلنت
  • آسیب دیدگی دندان های مجاور

آمادگی انجام ایمپلنت

اگر تصمیم‌گیری شما برای انجام جراحی ایمپلنت دندان قطعی شد، دیگر باید برای جراحی خود آماده شوید.

این آماده سازی به مراحل خاصی نیاز دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

  • معاینه و ارزیابی اولیه

در اولین مرحله، دندانپزشک شرایط کلی دندان‌های شما را بررسی خواهد کرد. اما بررسی شرایط که بدون عکس برداری تخصصی از دندان‌هایتان ممکن نیست. درست است؟ پس باید ۲ عدد عکس OPG و عکس CBCT از دندان‌هایتان تهیه کنید.

دندانپزشک با بررسی از این ۲ عکس و معاینه حضوری، بهترین طرح درمان را برای شما تدوین می‌کند.

  • مرور تاریخچه پزشکی

در مرحله بعدی، باید در مورد هر گونه سابقه بیماری و مصرف دارو (با تجویز یا بدون تجویز پزشک) به دندانپزشک خود اطلاع دهید. این کار به حفظ سلامتی شما در طول درمان و تسریع بهبودی شما کمک فراوانی خواهد کرد.

اینکه اهل سیگار و مشروبات الکلی هستید یا نه، اینکه تا کنون به بیماری‌هایی مانند دیابت، فشار خون و سرطان مبتلا بودید یا نه و …، همه و همه حائز اهمیت هستند. پس بدون نگرانی، تمام این موضوعات را با دندانپزشکتان در میان بگذارید.

  • ارائه طرح درمان

متناسب با شرایط شما، دندانپزشک طرح درمان پیشنهادی خود را به شما ارائه می‌دهد. این طرح درمان، عواملی مانند تعداد دندان‌هایی که نیاز به جایگذاری دارند، وضعیت استخوان فک و دندان‌های باقی مانده را در برمیگیرد.

اگر از انجام ایمپلنت می‌ترسید و یا حتی برای کنترل درد ناچیزی که ممکن است حس کنید به آرامبخش نیاز دارید، این موضوع را پیش از شروع روال درمان خود با دندانپزشک در میان بگذارید.

در صورتی که برای انجام ایمپلنت ، به کلینیک‌های معتبر و مجهزی مانند کلینیک دندانپزشکی دکتر بنیانیان مراجعه کرده باشید، متخصصان مجموعه می‌توانند از روش‌هایی مانند بیهوشی عمومی برای شما استفاده کنند.

مشاوره رایگان دندانپزشکی

اگر نیاز به مشاوره تلفنی دارید نام و شماره تماس خود را در فرم زیر وارد کنید. همکاران ما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

Hidden
Hidden
این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.

مراقبت‌های قبل از انجام ایمپلنت دندان

از آنجایی که ایمپلنت دندان یک جراحی به حساب می‌آید، رعایت برخی نکات پیش از انجام آن الزامی است. در صورتی که شما نیز قصد دارید تا دندان یا دندان‌های خود را ایمپلنت کنید، بهتر است از نکات زیر برای داشتن یک جراحی موفق بهره بگیرید.

مراقبت‌های قبل از انجام ایمپلنت
  • تحقیقات لازم را در خصوص انتخاب دندانپزشک و کلینیک دندانپزشکی جهت کاشت ایمپلنت دندان انجام دهید.
  • در مورد تمام بیماری‌های زمینه‌ای خود و داروهای مصرفیتان به پزشک اطلاع دهید. 
  • مسواک بزنید، دندان‌های خود را با نخ دندان تمیز کنید و از دهانشویه استفاده کنید.
  • در یک بازه زمانی ۳ روزه پیش از انجام ایمپلنت، از مصرف داروهایی که باعث رقیق شدن خون شما می‌شوند (مانند آسپرین) خودداری کنید.
  • یک ساعت قبل از شروع مراحل کاشت با مشورت دندانپزشک خود از یک مسکن قوی استفاده کنید.

مراحل انجام ایمپلنت دندان

Dental Implant معمولا یک جراحی سرپایی است که در چند مرحله طی زمان‌های مختلف صورت می‌گیرد. در این روش، معمولا یک مرحله از عمل انجام می‌شود و بعد از گذشت زمان لازم، وارد مرحله بعد می‌شویم. مراحل انجام ایمپلنت عبارتند از:

  • فراهم سازی فضای کارگذاری فیکسچر
  • نصب پایه ایمپلنت دندان
  • اتصال هیلینگ
  • قالب گیری، امتحان و تحویل روکش ایمپلنت

هزینه ایمپلنت دندان

هزینه ایمپلنت دندان به عوامل مختلفی مانند مختلفی مانند کشور سازنده ایمپلنت، برند یا مارک ایمپلنت، جنس ایمپلنت، تخصص پزشک و هزینه‌های جانبی کاشت (مانند سینوس لیفت، بازسازی استخوان و وستیبولوپلاستی) بستگی دارد.

شما می‌توانید با مطالعه‌ مقاله “قیمت ایمپلنت دندان“، اطلاعات بیشتری را در خصوص هزینه‌های این فرایند دندانپزشکی به دست بیاورید.

مزایای درمان سریع و به موقع ایمپلنت دندان

آیا ایمپلنت دندان درد دارد؟

در تمام روش‌های درمانی در دندانپزشکی، از عصب کشی تا جرم گیری دندان، احساس درد کم و بیش با شما همراه خواهد بود. این موضوع، به دلیل حساسیت بالای لثه و دندان‌ها اتفاق خواهد افتاد.

در این روش هم اگر چه تمام فک و دندان‌ها با بی حسی کامل و موضعی بی حس خواهند شد، اما ممکن است بعد از اتمام فرایند کاشت با دردی خفیف و گاها شدید مواجه باشید.

برای کاهش درد ایمپلنت دندان، بهتر است پس از مشورت با دندانپزشک متخصص خود، پیش و پس از کاشت ایمپلنت از مسکنی قوی استفاده کنید.

مراقبت‌های بعد از ایمپلنت دندان

بعد از انجام جراحی ایمپلن، لازم است تا برخی نکات با هدف مراقبت از ایمپلنت دندان رعایت گردد تا ایمپلنت به خوبی در جای خود فیکس شود و دوام و ماندگاری آن افزایش یابد. برای مثال:

  • بعد از جراحی ایمپلنت سعی کنید آب دهان خود را فرو دهید. زیرا تف کردن مداوم خونریزی شما را بیشتر می‌کند.
  • داشتن تورم بعد از جراحی کاملا طبیعی می‌باشد و ممکن است تا ۷۲ ساعت ادامه داشته باشد. برای کاهش این تورم می‌توانید از کمپرس یخ استفاده کنید.
  • به مدت ۷۲ ساعت پس از انجام ایمپلنت، مسواک نزنید.
  • ناحیه ایمپلنت را به هیچ عنوان با دست و یا زبان تحریک نکنید.
  • استراحت کنید، دراز بکشید و از صحبت کردن بپرهیزید.
  • از انجام فعالیت‌های ورزشی سنگین به مدت یک هفته اجتناب کنید.

افزایش طول عمر ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان آنقدر با کیفیت و محکم است که در حداقل حالت ممکن می‌تواند تا ۲۰ سال در دهان شما دوام بیاورد. اما اگر در مراقبت از آن کوشا باشید، می‌توانید طول عمر آن را تا پایان عمر خود تمدید کنید!

برای این کار، کافی است که با ایمپلنت دندان خود مانند یک دندان طبیعی رفتار کنید! آن را مرتبا با استفاده از مسواک مخصوص ایمپلنت تمیز کنید، با آن آجیل‌های در بسته را نشکانید و یک رژیم غذایی سالم و کم شیرین داشته باشید.

سعی کنید استفاده از دخانیات و الکل را کاهش دهید و به صورت دوره‌ای به دندانپزشکی مراجعه کنید تا وجود هرگونه مشکل در ایمپلنت دندان شما پیشبینی شود.

ایمپلنت دندان نی نی سایت

نی نی سایت، یکی از تالارهای گفتمان پرطرفدار بین ایرانیان (خصوصا بانوان) است. افراد در این سایت به تبادل نظر با یکدیگر در خصوص موضوعات مختلف می‌پردازند.

ما برای داشتن مقاله‌ای جامع و کامل، به بررسی میزان رضایت افراد از ایمپلنت در این وبسایت نیز پرداختیم. برخی از نظرات به شرح زیر یود:

من به تازگی دندانم را ایمپلنت کردم و واقعا از تصمیمم راضی هستم. روزهای اول یک مقدار احساس درد و ناراحتی داشتم اما طی ۲ هفته کاملا بهبود پیدا کردم. الان هم واقعا حس نمیکنم که دندانم مال خودم نیست!

من چندین دندان خراب داشتم که دردشون داشت اذیتم میکرد. وقتی برای درمان به دندانپزشک مراجعه کردم، بهم گفت که امکان نگه داشتن این دندان ها وجود نداره و حتما باید اون ها رو بکشم. خیلی ناراحت شدم فکر میکردم دیگه ظاهرم از بین میره خصوصا اینکه دندون ها جلوی صورتم هم بود. اما وقتی توی اینترنت سرچ کردم، فهمیدم میتونم از روشی به اسم ایمپلنت استفاده کنم و خدا رو شکر خیلی خیلی راضی هستم.

اهمیت انجام ایمپلنت دندان در یک کلینیک معتبر

اهمیت انجام ایمپلنت دندان در یک کلینیک معتبر

از آنجایی که ایمپلنت یک فرایند بسیار پیچیده، تخصصی و حائز اهمیت است، باید توسط یک دندانپزشک متخصص و حرفه‌ای صورت بگیرد. اگر می‌خواهید یک جراحی بدون درد داشته باشید، باید به بهترین متخصص ایمپلنت دندان محل زندگی خود مراجعه کنید.

متخصص ایمپلنت و کلینیکی که قصد انجام ایمپلنت در آن را دارید، باید نسبت به سایر کلینیک‌ها متمایز بوده و داراى امتیازهاى ویژه‌اى باشند. برای مثال:

  • برند ایمپلنت، باید یکی از برندهای باکیفیت و معروف باشد.
  • متخصصی که قرار است کار کاشت ایمپلنت دندان را برای شما انجام دهد، باید دندانپزشک متخصص زیبایی و ترمیمی، متخصص جراحی صورت و دهان و فک، پروستودانتیست یا پریودانتیست باشد.
  • کلینیک باید به وسایل جراحی تخصصی و پیشرفته مجهز باشد.
  • کارکنان کلینیک باید با خوشرویی و صبوری، به تمام سوالات شما در خصوص ایمپلنت پاسخ دهند و در مورد هزینه های ایمپلنت به شما مشاوره دهند.
  • دندانپزشک یا تیم او باید در مورد جنس روکش ایمپلنت و سوالات شما در این زمینه پاسخ دهند.
  • در صورت بروز مشکلات احتمالی بعدی برای شما، پاسخگو باشند.

مجددا تاکید می‌کنیم که ایمپلنت دندان، فرایندی تخصصی و پیچیده و بهترین روش برای پر کردن جای دندان‌ها است. اگر قصد ایمپلنت دارید بهتر است ابتدا برای معاینه‌های لازم به یک دندانپزشک متبحر مراجعه نمایید.

مشاوره رایگان دندانپزشکی

اگر نیاز به مشاوره تلفنی دارید نام و شماره تماس خود را در فرم زیر وارد کنید. همکاران ما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

Hidden
Hidden
این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.

ایمپلنت دندان در دندانپزشکی دکتر بنیانیان

اگر به دنبال یک کلینیک یا متخصص حرفه‌ای برای انجام ایمپلنت در تهران می‌گردید، پس از سنجش تمام مواردی که مد نظرتان است، می‌توانید روی کلینیک دندانپزشکی دکتر بنیانیان نیز حساب باز کنید.

دندانپزشکی دکتر بنیانیان، یکی از مجهزترین و بهترین کلینیک دندانپزشکی تهران محسوب می‌شود. این کلینیک با به کار گیری کادر اداری و درمانی با تجربه و خوش اخلاق و استفاده از تکنیک‌های نوین درمانی، بهترین خدمات را به بیماران خود ارائه خواهد داد.

شما می‌توانید برای ثبت نوبت در این کلینیک، با شماره تلفن ۰۲۱۸۸۵۳۹۷۲۰ تماس حاصل نمایید و یا از طریق لینک دریافت نوبت، نوبت خود را به صورت آنلاین ثبت نمایید.

جمع بندی نهایی درباره ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان، بهترین روش دستیابی به یک دندان طبیعی است. دندانی که عملکردی مشابه یک دندان واقعی داشته باشد و با ثبات و استحکام برای سالیان سال در جای خود باقی بماند.

ما در ادامه به تعدادی از پرتکرارترین سوالات شما در خصوص ایمپلنت دندان پاسخ دادیم. اما با این حال، در صورتی که پاسخ سوال خود را در زیر پیدا نکردید، می‌توانید از قسمت نظرات، آن را با ما مطرح کنید تا متخصصان کلینیک دکتر بنیانیان در اولین فرصت به آن پاسخ دهند.

سوالات متداول درباره ایمپلنت دندان

در صورت ابتلا به بیماری‌های زیر، بهتر است از انجام ایمپلنت صرف نظر کنید:

  • دیابت کنترل نشده
  • اختلالات لخته شدن خون
  • سرطان
  • مشکلات سیستم ایمنی
  • سوء مصرف مواد

از معروف‌ترین برندهای دنیا می‌توان به اشترومن و نوبل بیوکر اشاره کرد. همچنین برند زیمر نیز میان علاقه‌مندان جایگاه ویژه‌ای دارد.

تصور رایجی که در مورد ایمپلنت دندان وجود دارد این است که روند درمانی آن بسیار طولانی مدت است و ممکن است بشنوید افرادی بوده‌اند تا حدود دو سال درگیر این روش درمانی شده‌اند. اما این موضوع اصلا واقعیت ندارد. دوره بهبودی اغلب بین ۳ الی ۶ ماه طول می‌کشد که بعد از آن با دندانی زیبا و بدون نقص مواجه می‌شوید.

بهتر است که قطعات فیکسچر و اباتمنت، هر دو مربوط به یک کمپانی یا شرکت باشد. هر چند فیکسچر و اباتمنت بعضی شرکت‌ها با هم قابل استفاده است؛ ولی استفاده از فیکسچر و اباتمنت از ۲ شرکت مختلف، توصیه نمی‌شود.

به جز روکش، تمام قسمت‌های ایمپلنت توسط کمپانی سازنده ایمپلنت تهیه و توسط دندانپزشک برای بیمار خریداری می‌شود. اما روکش را لابراتوار دندانسازی بعد از قالب گیری از ایملپنت شما برایتان می‌سازد.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۴.۲ / ۵. تعداد آرا: ۳۸۹۵۹

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراک در
اطلاع از
guest
3 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
ایمان

سلام
من یک ایمپلنت می خوام برای دندان جلوم بذارم. به نظر شما ایمپلنت امریکایی بهتره یا سوئیسی؟

matin

عالی بود بابت توضحیات ایمپنلت دندان